(Framerate.no): Det begynner å bli et knippe år siden Razer tok steget fra å være en ren tilbehørsprodusent, til også å lage spillbærbare.

Frem til lanseringen av den nyest generasjonen Geforce-grafikkprosessorer var selskapets spillbærbare mest av alt flotte å se på, men ikke fullt så spennende når det gjaldt innmaten.

Det har imidlertid endret seg, og selskapet kan nå levere spillbærbare som er på høyde med kraftige stasjonære pc-er.

Og det er omtrent en sånn konfigurasjon selskapet ser for seg at skal høre hjemme i deres nyeste konsept, Project Valerie.

Razer Project Valerie er noe så sært som en bærbar med flere skjermer. Det er for så vidt ikke helt unikt, men mens tidligere forsøk har basert seg rundt en fullstørrelse skjerm, og en mindre utfellbar eller uttrekkbar skjerm, er det med Project Valeria snakk om tre fullstørrelse skjermer.

 

Høy oppløsning, G-Sync og Adobe RGB

De tre skjermen skal alle ha 4K-oppløsning, noe som totalt sett gir en oppløsning på solide 11520x2160 piksler. Hver av skjermene er 17,3 tommer store og basert på IGZO-paneler.

I tillegg til å støtte G-Sync, skal panelene dekke 100 prosent av Adobe RGB-fargerommet.

Ifølge Razer skal de to ekstraskjermen automatisk flytte seg på plass, og vinkle seg riktig, slik at du ende opp med en optimal 180 graders Nvidia Surround-løsning.

Så langt ser det ut til at Razer mener en Intel Core i7-prosessor, rikelig med minne og en Geforce GTX 1080 grafikkprosessor skal være nok til å kjøre spill på den noe spesielle løsningen.

 

Sprek nok til den høye oppløsningen?

Akkurat det virker lite realistisk, men mindre man er glad i enten veldig lave grafikkinnstillinger, eller i håpløst treg bilderate.

Med tre 4K-skjermer som skal takle hele Adobe RGB-fargerommet kan nok kanskje Project Valierie være vel så interessant for avanserte proffbrukere, som designere, arkitekter og fotografer, som for spillinteresserte.

Det kan imidlertid se ut til at man bør være glad i store og tunge bærbare som tar litt plass i veska. Med tre skjermer plassert sammen er det ikke fritt for at Project Valerie er en anelse tykkfallen, selv om det på bildene ikke ser langt så tykk ut som en kunne frykte.

Når Razers noe spesielle konsept eventuelt dukker opp i salg sies det enn så lenge ikke noe om. Pris har heller ikke blitt nevnt, men om Project Valerie skulle ende opp med å bli noe av, gjetter vi på at det blir alt annet enn billig.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer