(Framerate.no): Skal du streame video fra spillene du spiller, er det Twitch som gjelder. Så har du Youtube til de redigerte opptakene og kommentarene i ettertid.

Facebook har allerede gjort sitt beste for å konkurrere med Youtube, og nå vil de i samarbeid med Nvidia tydeligvis også gå etter Twitch-brukerne.

I en fremtidig oppdatering av Nvidia Geforce Experience, som er ventet å komme snarlig, er planen nemlig at Nvidia skal ha på plass støtte for streaming av spill direkte til Facebook Live, Facebooks direktevideotjeneste.

Nyheten kom direkte fra Nvidia-sjefen, Jen-Hsun Huang, i løpet av selskapets pressekonferanse på årets CES-messe. 

Fra før av har Geforce Experience støtte for å dele innhold til Imgur, Youtube og Twitch, og snart ligger det altså an til at du får enda et alternativ om du ønsker å dele det du spiller.

Med den nye avtalen om Facebook-støtte i Geforce Experience, kan det se ut til at ting endelig kan løsne for Facebook, som har forsøkt å få flere spillvideoer og streamere til å benytte seg av sin plattform.

Det er kanskje ikke så rart at Facebook vil ha en del av et stadig voksende marked. Twitch alene har godt over 100 millioner unike brukere å måneden.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer