(Framerate.no): Ønsker du deg et tastatur med fargejusterbare lys, slik at du kan få diskosteming mens du spiller, må du i hovedsak gå for et mekanisk tastatur – og de koster fort en del penger.

Nå har Corsair lansert et nytt tastatur og en ny mus, som skal by på fargejusterbare (RGB) lys til en lavere pris enn vi har sett så langt.

Lavere pris, kombinert med RGB-lys, må nødvendigvis bety at det spares inn et sted, og Corsair har droppet mekaniske brytere i Corsair K55 RGB.

 

Membran og fargesoner

I stedet har Corsair valgt membranteknologi i sitt nye tastatur, men selskapet lover at tastaturet skal være stille i bruk, og ha en behagelig tastefølelse.

Selv om tastaturet for så vidt har RGB-lys under tastene, kan det se ut til at det er en del enklere her enn vi er vant med fra RGB-tastaturer.

Her ser det nemlig ikke ut til at du kan programmere helt etter eget ønske, tast for tast. I stedet skal tastaturet være utstyrt med tre fargesoner, og muligheten for å velge mellom flere forhåndsprogrammerte fargeoppsett.

Om ikke annet kan du få diskolys, men om det er like «nyttig» som vanlige RGB-lys gjenstår å se. Vi tør gjette at svaret er nei.

Corsair K55 RGB skal være klart for salg mot slutten av måneden. Prisen er satt til 50 dollar, som burde tilsvare et sted rundt 600 kroner her til lands.

 

Optisk og billig

I tillegg til det nye tastaturet, har Corsair lansert en ny og rimelig spillmus. Corsair Harpoon blir Corsair billigste spillmus, med en pris på rundt 300 kroner her i landet. Harpoon er tilgjengelig i norske butikker nå.

Corsair Harpoon er utstyrt med optisk sensor god for 6 000 dpi og programmerbare knapper og RGB-lys.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer