(Framerate.no): Zowie er Benqs relativt ferske merkevare for spillutstyr, og nå er selskapet klar med en ny Zowie-skjerm til spillere, Benq Zowie XL2735.

Den nye skjermen har 27-tommers TN-panel med 2560x1440 pikslers oppløsning og solide 144Hz oppdateringshastighet.

Litt uvanlig er det at Benq har valgt å droppe støtte for G-Sync eller FreeSync. Selskapet har heller valgt en egen variant for å håndtere problemer med bildeoppdatering og forskyvelser, i form av en løsning de kaller Dynamic Accuracy (DyAc).

 

Egen løsning skal hindre forskyvelser

Ifølge Benq skal DyAc gjøre det mulig med raske bevegelser uten at du skal oppleve forsinkelser og andre problemer G-Sync og FreeSync normalt sett tar seg av.

Hvordan det fungerer i praksis håper vi å få testet ut i løpet av relativt kort tid.

Ved siden av å love at de skal takle oppdateringsproblemer med DyAc, har Benq pønsket ut en annen løsning som skal gi Zowie-brukerne en fordel når de spiller.

Black eQualizer skal gjøre skjermen i stand til å gjøre mørke partier lysere, uten å overeksponere resten av bildet på skjermen.

Dermed skal det være lettere å se ting, eller fiender, som gjemmer seg i mørke områder, uten at du blir blendet av en ellers overeksponert skjerm.

 

Skjermer deg fra omgivelsene

For ytterligere å gi spillere en fordel leveres skjermen med avtakbare sidedeksler, litt ala lyshetter på profesjonelle skjermer.

Disse skal både hindre at motspillerne dine kan se hva som skjer på skjermen din, samt fjerne distraksjoner, slik at du blir mer konsentrert på det som skjer på skjermen.

Som på flere tidligere spillskjermer fra Benq kan du enkelt justere skjermen via en ekstern kontrollenhet. Her kan du styre skjermmenyen, eller bruke velge forhåndsprogrammerte profiler som passer spillene du spiller.

Benq Zowie XL2735 er klar for salg nå, og koster fra 8 000 kroner hos norske forhandlere.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer