(Framerate.no): Facebook-eide Oculus er i gang med sin VR-fest i San Jose, California, og endelig har vi fått vite litt mer om selskapets nye håndkontrollere.

Til nå har Oculus-eierne måtte ta til takke med en Xbox One-kontroller sammen med Oculus Rift. Det blir det snart en slutt på, når Oculus i desember slipper sin Touch-kontroller, med både knapper, trykksesitive områder og bevegelsessensorer.

Oculus Touch skal kunne brukes med én Oculus-sensor, med relativt smalt område å spille på, eller med to sensorer for å ha mer plass å boltre deg på, og få et romoppsett på linje med HTC Vive.

Nytt er også at du kan legge til en tredje sensor, og få et enda bedre romoppsett og romskanning.

 

Mer presis kontroll

Med Touch skal du kunne leve deg mer inn i VR-verdenen du befinner deg i, med blant annet mulighet til å styre objekter, overføre hendene dine inn i spillet og styre ting langt mer presist enn med en vanlig Xbox One-kontroller.

Oculus Touch skal være tilgjengelig for salg 6. desember, og vil koste 199 dollar, eller i overkant av 2 000 kroner inkludert frakt og moms.

Det vil være mulig å forhåndsbestille Oculus Touch allerede 10. oktober. Så er det bare å håpe at Oculus håndterer forhåndsbestillinger bedre enn de gjorde med Rift tidligere i år.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer