(PressFire.no): Det er Polygon som har lagt ut bilder av det som skal være et eksemplar av en ny og mindre PlayStation 4-modell.

Maskinen skal ha ligget ute for salg på en nettside og selgeren skal ha sendt bilder av esken og hva som er inne i esken til nettsiden.

Den nye designen er noe tynnere enn dagens modell og har avrundede hjørner – i tillegg til matt overflate.

Videre ser den ut til å ha harddisk-luken på baksiden, hvor vi også kan se «knotter» i form av PlayStation-symbolene og at optisk lydutgang er fjernet fra modellen.

Esken tyder på at modellen kommer med 500 gigabyte harddisk.

Sony har kunngjort et show 7. september, hvor det er forventet at de vil kunngjøre en ny og kraftigere PlayStation 4-modell som har gått under kodenavnet Neo.

Det har også gått rykte rom at Sony vil avduke en ny og tynnere modell av dagens Playstation 4-modell under arrangementet, og det kan se ut som noen allerede har fått kloa i denne og lagt den ut for salg.

Vi gjør oppmerksom på at Sony fremdeles ikke har kommentert de lekkede bildene, og vi tar forbehold om at de kan være falske. 

I ettertid har også noen lekket bilder som sammenligner det som skal være den nye modellen med den «gamle» PlayStation 4-modellen.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer